中国新诗网

立即注册(欢迎实名或常用笔名注册)
搜索
热搜: 活动 交友 discuz

雪莱&ON A FADED VIOLET

楼主

207 诗歌朗诵1.mp3 (1.28 MB, 下载次数: 32)

On A faded violet
朗读:忍淹留  作者:雪莱  
The odor from the flower is gone,
Which like thy kisses breathed on me;
The color from the flower is flown,
Which glowed of thee, and only thee!
A shriveled, lifeless, vacant form,
It lies on my abandoned breast,
And mocks the heart, which yet is warm,
With cold and silent rest.
I weep ---- my tears revive it not;
I sigh ---- it breathes no more on me;
Its mute and uncomplaining lot
Is such as mine should be.

链接:http://www.lizhi.fm/share/1954464/27895031227829254

沙发
英语蛮纯正的哦

板凳
一定要下载听啊?
能不能插入帖子,这里也可以听?
问好忍主持。

地板
叔苴妹子 发表于 2016-4-17 21:22
一定要下载听啊?
能不能插入帖子,这里也可以听?
问好忍主持。

您说的是链接啊?我一般习惯自存文件,所以就直接上传了。链接在这里http://www.lizhi.fm/share/1954464/27895031227829254

这都听出来了哦

享受....

这篇朗诵听到的是淹留第二篇朗诵。第一篇是中文。转到微信,宁国有群你的粉丝。没经允许,不怪吧?

我英音太差,见笑。