中国新诗网

立即注册(欢迎实名或常用笔名注册)
搜索
热搜: 活动 交友 discuz

伤痛

楼主
我今天刺伤自己
看看还能否感知
我专注在疼痛里
这仅有的真实
针刺出了伤口
这习以为常的疼痛
试图湮灭一切
然而我已将所有记起来
我如今成了什么摸样
我最亲密的朋友
与我相识的人们
最后都已远走
把一切都拿去吧
我的尘世王国
我会让你失望
我会使你受伤
我戴着这冠冕
坐在说谎者的宝座
满心破碎的思想
我已无法修补
时光的污点之下
知觉渐渐消亡
你已形同异客
我还此处登场
我如今成了什么摸样
我最亲密的朋友
与我相识的人们
最后都已远走
把一切都拿去吧
我的尘世王国
我会让你失望
我会使你受伤
假如重新开始
在那万里之外
我将持守自己
我会找到未来
原英文歌詞:
HURT

I hurt myself today,
to see if i still feel.
I focus on the pain,
the only thing that's real.
The needle tears a hole,
the old familiar sting,
try to kill it all away,
but i remember everything.
What have i become?
my sweetest friend.
Everyone i know,
goes away in the end.
And you could have it all,
my empire of dirt.
I will let you down,
I will make you hurt.

I wear this crown of thorns,
I bound my liar's chair,
full of broken thoughts.
I can not repair,
beneath the stains of time.
The feelings disappear,
you are someone else.
I am still right here.
What have i become?
my sweetest friend.
Everyone i know,
goes away in the end.
And you could have it all,
my empire of dirt.
I will let you down,
I will make you hurt.
If i could start again,
a million miles away.
I would keep myself,
I would find a way.

(Johnny Cash)

沙发
气氛够了,但是风格已经脱离歌词。欢迎新朋友,常来哦。

板凳
沒有脫離呀朋友 謝謝留言

地板
飘逸!

珠峰 发表于 2014-12-11 15:07
沒有脫離呀朋友 謝謝留言

个见吧,多交流。